Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs – Ediția de Iași


Pentru că arta manifestată cu bun gust trebuie să ne încânte viața, îmi face o deosebită plăcere și onoare ca Fotoartimage să fie în 2014 blog oficial al evenimentului  Noaptea alba a creatorilor și designerilor de produs – Ediția de Iași.

Sunt încântat să vă dau în cele e urmează mai multe detalii despre Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs:

Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs este un proiect care are scopul de a aduce alături designerii și creatorii de produs din România. Este un proiect curajos, realizat de o echipă ambițioasă, ce crede in comunitatea designerilor si creatorilor de produs din România. Ediția de anul acesta a Nopții albe a creatorilor și designerilor de produs, finanțată de Administrația Fondului Cultural Național se desfășoară în lunile septembrie-octombrie în trei orașe din România: București, Iași la Teatrul Fix  și Cluj- Napoca la Centrul de Cultură Urbană “Casino”. Deci este o mare bucurie să ne numărăm printre  orașele în care se organizează și desfășoară acest eveniment.

Când și unde va avea loc în Iași?

În data de 11 octombrie 2014 de la ora 19.00 până la 04.00, Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, proiect al Asociației Atelierul de Creație se mută la Iași, la Teatru Fix si mai exact pe str. Cuza Voda, nr. 10. Creatoarele proiectului, Mihaela Ion și Teodora Vlădescu ne pregătesc:

  • o expoziție cochetă cu mai mult de 50 de produse realizate de 12 creatori și designeri români, cu intrare liberă;
  •  concerte live;
  • o broșură trilingvă, gata a fi răsfoită.

Puteți da attend evenimentului pe pagina FACEBOOK, pe  linkul de AICI.

Accentul în cadrul acestei ediţii a Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs, la fel ca şi în celelalte ediţii deja organizate, este pus pe îmbinarea armonioasă între valorile culturale naţionale şi noile tehnici de realizare a unui obiect. Nopţile albe ale creatorilor şi designerilor de produs sunt un melanj bine definit între designerii de produs consacraţi şi cei debutanţi.

Cine vor expune?

Vor expune designerii şi creatorii de produs: PrintUnique, Jasmine FeltArt, Ionuţ Tima, Ziurel, Transformator, DLaura’s Art, Mona Drăguşanu- Atelier handmade, Upside Down, Push Design, DecoBox, Wood Be Nice şi Claudia Tame.

Cu alte cuvinte te așteptăm la Noaptea alba  a creatorilor si designerilor de produs pentru a fi la curent cu cele mai noi trenduri în materie de bijuterie contemporană, design vestimentar și creații de autor.

Alături de Fotoartimage vor mai fi cinci bloggeri care vor prezenta în timp real detalii despre eveniment, ediția de Iași, așa că urmărește-ne activatatea online. Folositi hastagul #blanchenuit pentru a  fi la curent cu noutățile acestui eveniment.

POSTER NACD2014 IasiRugăm distribuiți evenimentul pe pagina dumneavoastră de Facebook. Voluntariatul in artă conduce automat la promovarea unor valori constante și definitorii pentru omul modern. Mulțumim!

Reclame

Posted on 5 Octombrie 2014, in 1, Evenimente, Expozitii, Visual arts. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: